Orhideja Angers

Grandiozna orhideja Angers se s svojimi vijoličnimi cvetovi poda v kateri koli ambient. Ta energična barvita lepotica bo ob svoji razvejanosti in nepogrešljivi obarvanosti zadovoljila tudi najzahtevnejše okuse.

 

Na izdelek

 

Orhideja Alassio

Alassio je klasična rumena lepotica, ki navdušuje z vanilijasto rumenimi cvetovi, ki se proti notranjosti sramežljivo umikajo beli, medtem ko usta kljubujejo z intenzivnejšo rumeno, skorajda oranžno dimenzijo.

Na izdelek

Orhideje za vse okuse

Ne spreglejte cvetoče ponudbe

Dodatna oprema

Za lažjo vzgojo in in nego orhidej

Nega in vzgoja orhidej

Nega in vzgoja orhidej ni zahtevna, a je potrebno poznati nekatere njihove značilnosti. S pravilno nego bo orhideja vaš dom krasila več let. Naši strokovnjaki vam zato pripravljajo odgovore na najpogostejša vprašanja in napotke za vzgojo in nego orhidej.

Nasveti vrtnarja

Dobrodošli v 1500m2 “džungle” z več kot 400 rastlinskimi vrstami

Tropski vrt

V vrtu lahko poleg številnih botaničnih vrst orhidej občudujete zanimive tropske in subtropske rastline iz celega sveta. V 6 metrov visokem objektu boste lahko od blizu videli številne rastline, ki jih poznate iz vašega vsakdana: banane, avokado, vanilija, papaja, mango, ananas, ilang, taro, ingver, karambola ter številne druge. Obsežna zbirka živopisanih flamingovcev (Anthurium) in pestra izbira vzpenjalk pa bo očarala vsakega ljubitelja bujne tropske narave.

Zimski delovni čas

November – marec: vsak dan 9:00 – 17:00

 

Več

Okolju prijazna vzgoja orhidej

Zaradi boljših klimatskih razmer porabimo 20 % manj energije kot primerljiva proizvodnja na Nizozemskem. Hkrati kar 85 % potrebne toplotne energije zagotovimo z geotermalno energijo. Pri proizvodnji ene rastline tako proizvedemo kar 94 % manj CO2, kot drugi proizvajalci.

O nas
Instagram did not return a 200.