Angers

Grandiozna orhideja Angers se s svojimi vijoličnimi cvetovi poda v katerikoli ambient. S svojim videzom in velikostjo bo zadovoljila tudi najzahtevnejše okuse.

Je energična orhideja, ki jo odlikuje posebej močna obarvanost, razvejanost in mnogocvetnost. Je srednje velika orhideja s posebej izrazito vzdržljivostjo in dolgotrajnostjo.

 

Na izdelek

Orhideja Cascada

Ocean Cascada je skrbno izbran primerek najboljših belih sort falenopsisov, ki jih spretne roke vrtnarjev Ocean Orchids oblikujejo v kaskadno obliko. Po feng-shuju kaskadna oblika cvetnega stebla simbolizira tok vode in s tem prinaša energijo in čistost. 

Na izdelek

Orhideje za vse okuse

Ne spreglejte cvetoče ponudbe

Dodatna oprema

Za lažjo vzgojo in in nego orhidej

Nega in vzgoja orhidej

Nega in vzgoja orhidej ni zahtevna, a je potrebno poznati nekatere njihove značilnosti. S pravilno nego bo orhideja vaš dom krasila več let. Naši strokovnjaki vam zato pripravljajo odgovore na najpogostejša vprašanja in napotke za vzgojo in nego orhidej.

Nasveti vrtnarja

Dobrodošli v 1500m2 “džungle” z več kot 400 rastlinskimi vrstami

Tropski vrt

V vrtu lahko poleg številnih botaničnih vrst orhidej občudujete zanimive tropske in subtropske rastline iz celega sveta. V 6 metrov visokem objektu boste lahko od blizu videli številne rastline, ki jih poznate iz vašega vsakdana: banane, avokado, vanilija, papaja, mango, ananas, ilang, taro, ingver, karambola ter številne druge. Obsežna zbirka živopisanih flamingovcev (Anthurium) in pestra izbira vzpenjalk pa bo očarala vsakega ljubitelja bujne tropske narave.

Poletni delovni čas

April – oktober: vsak dan 9:00 – 18:00

Zimski delovni čas

November – marec: vsak dan 9:00 – 17:00

 

Več informacij o Tropskem vrtu

Okolju prijazna vzgoja orhidej

Zaradi boljših klimatskih razmer porabimo 20 % manj energije kot primerljiva proizvodnja na Nizozemskem. Hkrati kar 85 % potrebne toplotne energije zagotovimo z geotermalno energijo. Pri proizvodnji ene rastline tako proizvedemo kar 94 % manj CO2, kot drugi proizvajalci.

O nas
Instagram did not return a 200.