Angers

Grandiozna orhideja Angers se s svojimi vijoličnimi cvetovi poda v katerikoli ambient. S svojim videzom in velikostjo bo zadovoljila tudi najzahtevnejše okuse.

Je energična orhideja, ki jo odlikuje posebej močna obarvanost, razvejanost in mnogocvetnost. Je srednje velika orhideja s posebej izrazito vzdržljivostjo in dolgotrajnostjo.

 

Na izdelek

Vanilija

Vanilarij je s plutovinastim zamaškom zaprt ekosistem, v katerem se ohranja visoka vlažnost, vanilije pa posledično ni potrebno zalivati dokler ne zraste do vrha epruvete. Obogatite svoj dom z vanilijo.

Na izdelek

Kako vzgajamo orhideje?

Ste se kdaj spraševali, kako vzgajamo orhideje? Oglejte si video iz našega 40.000 m² velikega rastlinjaka, kjer nastajajo Ocean orchids orhideje.

Nega in vzgoja orhidej

Nega in vzgoja orhidej ni zahtevna, a je potrebno poznati nekatere njihove značilnosti. S pravilno nego bo orhideja vaš dom krasila več let. Naši strokovnjaki vam zato pripravljajo odgovore na najpogostejša vprašanja in napotke za vzgojo in nego orhidej.

Nasveti vrtnarja

Orhideje za vse okuse

Ne spreglejte cvetoče ponudbe

Original price was: 30,00 €.Current price is: 28,00 €.
Original price was: 170,00 €.Current price is: 165,00 €.
+
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka Hitri ogled
From 10,00 
V trgovino

Dobrodošli v 1500m2 “džungle” z več kot 400 rastlinskimi vrstami

Tropski vrt

V vrtu lahko poleg številnih botaničnih vrst orhidej občudujete zanimive tropske in subtropske rastline iz celega sveta. V 6 metrov visokem objektu boste lahko od blizu videli številne rastline, ki jih poznate iz vašega vsakdana: banane, avokado, vanilija, papaja, mango, ananas, ilang, taro, ingver, karambola ter številne druge. Obsežna zbirka živopisanih flamingovcev (Anthurium) in pestra izbira vzpenjalk pa bo očarala vsakega ljubitelja bujne tropske narave.

Poletni delovni čas

April – oktober: vsak dan 9:00 – 18:00

Zimski delovni čas

November – marec: vsak dan 9:00 – 17:00

 

Več informacij o Tropskem vrtu